Om oss

Varmt välkommen till FlyBy no fear

Linda Ynner heter jag. Jag är utbildad trafikflygare sedan 2002. Idag driver jag ett eget flygbolag och
är compliance monitoring manager (tillstånds- och kvalitetsansvarig) på en pilotskola.  

På grund av många haverier i flygets barndom har flygsäkerhetsarbete alltid haft högsta prioritet.
Detta har gjort att det civila passagerarflyget har utvecklats till ett av de säkraste transportmedlen idag.
Kanske det säkraste…?  

Jag har jobbat med flygrädsla sedan 2016. Detta är en väldigt viktig del för mig inom FlyBy då det känns så synd att människors liv ska bli begränsade pga flygrädsla. Kan jag inspirera till annat så gör det en stor skillnad för mig.

FlyBy no fear är ett område inom bolaget FlyBy AB, som är ett flygbolag med sitt säte på Malmö Airport, Sturup. Vi opererar under tillstånd från Transportstyrelsen (SE.AOC.0081) vilket sätller höga krav på oss. Säkerheten går före allt. Alla våra piloter är kommersiella piloter.

Vårt koncept FlyBy no fear - 100 % online är en fantastisk kurs för dig som är flygrädd. Den är helt online, så du kan göra den varifrån du vill. När du vill. Du kan vara helt anonym om du vill det, men även ta hjälp & stöd från andra deltagare om du vill det.

Du är inte ensam!

Vi arbetar utifrån tre fokusområden,

Du är viktigast
Hos oss är du viktigast. Individen är viktig. Alla rädslor ser olika ut och alla individer är olika. Därför är det så viktigt för oss att vi möter dig där du är. Vi utgår från dig, var du är och var du vill komma. Vi vill att du ska känna dig trygg när du går en kurs för din flygrädsla hos oss.  Vi finns här som stöd och med vägledning genom din process.

Kunskapsökning
Öka din kunskap om flyg och du blir tryggare. När du får förståelse till hur saker och ting fungerar, när du förstår vad det är för ljud som låter, hur ett flygplan fungerar och hur arbetet fungerar i cockpit så får du ökad trygghet.  

Exponering
Det innebär att vi närmar oss det som väcker obehag gradvis utan säkerhetsbeteende, för att ge hjärnan en chans till en ny inlärning om att inget farligt händer.  Vi erbjuder dig individuella upplägg, beroende på hur just din flygrädsla ser ut.  För företag ordnar vi ett anpassat upplägg för flygrädda, se mer information nedan.

Våra kurser för flygrädda - online, fysiska och exponeringar

Lita på processen

Vi visar dig vägen men du måste gå den själv.
Följ kursen och gör det du ska!
Då kommer du att få resultat!
Det garanterar vi!

I din egen takt

I alla våra kurser, både online och fysiska, är det inviduella viktigt. Alla rädslor ser olika ut och det är viktigt att följa individens behov, tankar & känslor.

Topprankade kurser

Vi har väldigt fina resultat och recensioner på våra kurser. Vi får extra värme från alla för att vi är professionella, trygga och lyhörda.
Varmt välkommen till oss!